HomeFort este un magazin online cu sediul in Bucuresti care se specializeaza in vanzarea de sisteme de climatizare sustenabile
HomeFort este un magazin online cu sediul in Bucuresti care se specializeaza in vanzarea de sisteme de climatizare sustenabile

HomeFort este un magazin online cu sediul in Bucuresti, care este lider in vanzarea de sisteme de climatizare sustenabile

HomeFort este un magazin online cu sediul in Bucuresti, care este lider in vanzarea de sisteme de climatizare sustenabile. Compania ofera o gama variata de produse, printre care se numara centrale peleti, termoseminee peleti, cazane lemne, arzatoare peleti, sobe peleti, recuperatoare de caldura, pompe de caldura, termostate, boilere, panouri solare, aer conditionat si multe altele. Toate aceste produse sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic si pentru a reduce emisiile de carbon.

Centralele peleti sunt o solutie ideala pentru a inlocui centralele clasice cu combustibil fosil. Acestea functioneaza cu biomasa din lemn, care este o resursa regenerabila si ecologica. Termosemineele peleti sunt o alta optiune pentru incalzirea locuintei cu biomasa, dar cu beneficiul adaugat de a fi capabile sa produca si apa calda menajera. Cazanele lemne sunt o optiune traditionala si economica, care utilizeaza lemnul ca sursa de combustibil.

Arzatoarele peleti sunt o solutie pentru modernizarea sistemelor de incalzire existente, transformandu-le in sisteme de incalzire cu biomasa. Sobele peleti sunt ideale pentru incalzirea locuintelor mici sau pentru a fi folosite ca sursa suplimentara de incalzire. Recuperatoarele de caldura reduc costurile de incalzire si ajuta la imbunatatirea calitatii aerului din interior, recuperand caldura din aerul evacuat si preincalzind aerul proaspat.

Pompele de caldura sunt o solutie eficienta pentru incalzirea si racirea locuintei, folosind energia din mediul inconjurator. Termostatele inteligente permit controlul precis al temperaturii din locuinta, economisind energie si bani. Boilerele solare sunt ideale pentru producerea de apa calda menajera prin utilizarea energiei solare, iar panourile solare sunt ideale pentru a produce energie electrica regenerabila.

In afara de produsele pentru incalzire si climatizare, HomeFort ofera si o gama variata de accesorii si consumabile pentru intretinerea sistemelor de incalzire si climatizare.

Compania ofera si servicii de consultanta pentru a ajuta clientii sa aleaga cele mai potrivite solutii de incalzire si climatizare pentru nevoile lor specifice. Pentru a vedea gama completa de produse si servicii oferite de HomeFort, puteti vizita site-ul lor web, www.homefort.ro. De asemenea, pentru cei interesati sa vada produsele in persoana, magazinul lor showroom este situat pe Șoseaua Mihai Bravu Nr. 564, București. Pentru mai multe informatii sau pentru a solicita o oferta personalizata, puteti suna la 0735240276 .

Media / 5. Voturi: