Descoperă ECOPELLET STAR Centrala de Peleți Mareli 24kw
Descoperă ECOPELLET STAR Centrala de Peleți Mareli 24kw

Descoperă ECOPELLET STAR – Centrala de Peleți Mareli 24kw 🌿

Încălzirea eficientă și ecologică devine realitate cu ECOPELLET STAR, centrala de peleți cu putere de 24 kW, creată de Mareli. Această soluție inovatoare îți aduce confort termic și respect pentru mediu într-un singur pachet.

Cu capacitatea sa de a încălzi generos până la 500 m³, ECOPELLET STAR se adaptează perfect atât locuințelor spațioase, cât și spațiilor comerciale. Dimensiunile compacte, 1358/1132/1133 mm, o fac ușor de integrat în orice mediu.

Randamentul său remarcabil, între 99% și 105%, asigură o eficiență energetică de top, traducându-se în economii semnificative la facturile de încălzire. Poți alege să folosești peleți cu dimensiuni între Φ6 și Φ8, oferindu-ți versatilitate și opțiuni personalizate.

Pentru mai multe detalii și opțiuni de comandă, vizitează homefort.ro/centrala-peleti-mareli-24kw-ecopellet-star-in-condensatie-105/.

Noi suntem sursa ta pentru sisteme de climatizare sustenabile! Găsești tot ce ai nevoie, de la centrale termice pe bază de biomasa și pompe de căldură până la aer condiționat, panouri solare și fotovoltaice. Transformă-ți locuința într-un spațiu eficient energetic și ecologic.

Pentru întrebări și informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi:

📍 Adresa: Șoseaua Mihai Bravu Nr. 564, București 📞 Vânzări: +4 0735 240 276 📧 Tehnic: +4 0735 240 277

Alege ECOPELLET STAR pentru o încălzire inteligentă, prietenoasă cu mediu și eficientă din punct de vedere energetic! 🌱🏡💚

Media / 5. Voturi: